24-dnevni program pozitivnih promjena
(trajanje programa od 1.12.2023. do 24.12.2023.)

24 dana

24 nove prilike

24 lekcije

uz ulaganje 24 EUR

za pozitivnu promjenu, dobar osjećaj, motivaciju i osobni rast

prije početka 2024. godine.

Od 1. do 24. prosinca pišem vam poticajna i osnažujuća pisma koja svakog jutra stižu direktno u vaš sandučić. Pisma sadrže kombinaciju lekcija iz osobnog razvoja, neuroligvističke psihologije, mindfulnessa i svakodnevnih primjera iz prakse.

Svakog dana u 7:00h stiže mail u vaš inbox. Jednako kao što u adventskom kalendaru svakog dana otvaramo nove čokoladice tako ćemo u ovom programu otkrivati nove lekcije. 😊

Radi se o kratkim lekcijama za vaš osobni razvoj, motivacijskim pričama i praktičnim tehnikama, a u 3 od ukupno 24 maila kriju se bonusi iznenađenja. Standardna vrijednost paketa koji dolaze kao iznenađenje je 100 EUR, a vi kao polaznici programa dobivate ih na poklon. 🎁

Program obuhvaća teme:

  • kako osnažiti samopouzdanje i samopoštovanje
  • kako postaviti i čuvati osobne granice
  • kako se nositi sa stresom
  • kako upravljati svojim emocijama
  • kako osjećati mir i dovesti se u dobro stanje (čak i u izazovnim situacijama)
  • kako se motivirati i pokrenuti kad je teško
  • kako biti prisutan u sadašnjem trenutku
  • kako postaviti ciljeve i uživati u procesu dolaska do njih.

Primjenom lekcija iz programa možete očekivati bolje upravljanje sobom, veću jasnoću vaših ciljeva, veću motivaciju, osjećaj mira, staloženosti i povjerenja u sebe.

Želite li sudjelovati u ovom programu na linku ostavite svoje kontakt podatke nakon čega će Vam na mail adresu unutar 24h stići sve ostale potrebne informacije.

Program vodi Dunja Horvattrenerica poslovnih vještina, leadership coach i sociologinja po struci. Kroz individualni rad, grupne programe i edukacijske treninge pomaže ljudima u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju, osnaživanju emocionalne inteligencije, komunikacijskih i životnih vještina. Kontinuirano se usavršava i trenutno je u procesu stjecanja međunarodno priznate EMCC coach/mentor akreditacije prema najvišim standardima struke.

Osnaživanje ljudi kroz razvoj njihovih potencijala smatra svojim pozivom, a pokreće ju želja da svojim primjerom i radom na sebi svaki pojedinac doprinosi u stvaranju ljepšeg života za sebe i svoje okruženje. Vjeruje da promjena počinje u nama i da je svaki dan nova prilika za život kakav za sebe želimo.